PRODUCTIE

Voorstellingen

Als portretten spoken

Begin dit jaar zijn 10 kinderen van 't Kinderspöl begonnen met het voorbereiden op het spannende kinderstuk: “Als portretten spoken”, door J.A. Tempelaars en J. van der Heijden.

Hoog in de torenkamer van kasteel Schimmensteyn hangen 2 portretten, de één van Floris en de ander van Adele van Steelenrijck.. Zij waren ooit de eigenaren van het kasteel en zijn vervloekt. Zij moeten een wondersleutel bewaken die op alle sloten past.  Met deze sleutel hebben zij in het verleden veel ellende veroorzaakt.
Een ver achterkleinkind, mevrouw van Stelen, is in het bezit gekomen van een document. In het document staat informatie over de toversleutel en deze sleutel zou verstopt liggen in het kasteel. Ze heeft al haar zinnen gezet op de sleutel en zet alles op alles om deze in haar handen te krijgen, zodat zij er verkeerde dingen mee kan doen. Hoe gaat dit aflopen?

Een hilarisch stuk met een spannende ontknoping die je beslist niet mag missen. Het stuk is te zien op zondagmiddag 24 april om 14.30 uur in het Buurtschapshuis te Sinderen. De zaal gaat om 13.45 uur open. Kinderen mogen naar binnen voor 3 euro en volwassenen betalen 5 euro. Kaarten zijn te bestellen via 'agenda'.

Producties > Als portretten spoken

PRODUCTIES

   
70De tuinkabouter
69Februari
68Nachtoelen
67Tante Leen
66Rimpelingen (openluchtspel 2018)
65Familie Bruinsma, leve de koning! (vervolg op deel 2)
64Rebecca
63Bij de dokter
62Morgen schijnt de zon
61Familie Bruinsma, Wie van de drie? (vervolg op deel 1)

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8