NIEUWS

4-11-2013
't Kinderspöl treedt op met 'Scrooge'

Voor de vierde keer in de rijke geschiedenis van 't Kinderspöl wordt in december van dit jaar wederom 'Scrooge' ten tonele gebracht! Een avondvoorstelling is gepland op 14-12 en 15-12 wordt 's middags de voorstelling nogmaals gespeeld. Meer info vindt u onder 'Producties'. Tevens vindt u onder 'Media' een aantal foto's. U kunt nu al online reserveren!

19-9-2013
Nieuwe voorstelling

Onze nieuwe voorstelling voor het voorjaar 2014 is bekend! "Lucy's baby" is de titel van het vrolijke stuk.

Lucy Kronkie is een lieve vrouw, die van alles verzamelt en verhandelt. Ze is in de veronderstelling dat ze de laatste Kronkie op de wereld is en ze heeft niemand aan wie ze haar "schatten" kan nalaten. Dan komt er een duister figuur om een autoband te kopen en hij vermoedt dat Lucy erg rijk is. Norman beweert dat hij ook Kronkie heet en Lucy neemt hem en zijn familie in huis. Bij zijn schoonzus Vera stopt hij een kussen onder haar kleding en zo misleiden ze Lucy door te zeggen dat ze zwanger is. Lucy besluit dat de baby alles van haar zal erven, zodat Norman van alles moet verzinnen om de leugen te verdraaien. Dit leidt natuurlijk tot grote hilaritijd. Binnenkort op deze site de (eerste) speeldata.

17-7-2013
Recensie in de Gelderlander

Afgelopen maandag stond er een recensie van "Het beloofde land" in de Gelderlander door Joséé Gruwel. Deze recensie wordt zsm. op deze website geplaatst. De recensie kopte met 'Aangrijpende dramatiek bij openluchtspel'. Ook de schrijver van het openluchtspel, Henk Krosenbrink komt nog even aan het woord: 'Het heftige stuk is gespeeld zoals ik het bedoelde. Realistisch en op momenten heel intens. Het verhaal is recht overeind gebleven'.

17-7-2013
Wethouder Corine Sluiter-Kuilwijk

Wethouder Corine Sluiter-Kuilwijk refereert vandaag in de krant aan 't Buurtschap: "Maar boven alles denk ik over het afgelopen jaar terug aan de mooie verenigingen die wij binnen onze gemeente hebben. Kijk alleen maar eens naar het openluchtspel "Het beloofde land" van 't Buurtschap uit Sinderen. Slechts één keer in de vijf jaar wordt een dergelijk stuk gespeeld. Ik was er bij op 5 juli, met prachtig weer. Ik zag een bijzondere en zeer professionele voorstelling. Dank aan alle acteurs en mensen achter de schermen voor deze prachtige avond!"

Mooie woorden waar we trots op mogen zijn!

13-7-2013
Aan alles komt een eind

Gisteren hebben we een waardige laatste voorstelling gespeeld. In een paar weken tijd zagen zo'n 3000 mensen de voorstelling "Het beloofde land". Het vele werk, de voorbereidingen begonnen een jaar geleden al, het was het allemaal waard! Het publiek kwam in groten getale naar de voorstelling kijken en daar is het ons immers om te doen! We mogen terug kijken op een prachtige periode, dank voor uw bezoek en GRAAG tot ziens!

9-7-2013
Extra voorstelling uitverkocht!

We zijn verheugd u te melden dat de extra voorstelling op 12 juli uitverkocht is.

4-7-2013
Uitverkocht!

De voorstelling van vanavond is uitverkocht! De zon schijnt én het is niet koud! Wij zijn er klaar voor!

28-6-2013
Helaas...

Helaas... De voorstelling van vanavond, 28 juni, gaat NIET door i.v.m. het slechte weer. Deze voorstelling wordt verplaatst naar a.s. donderdag 4 juli. Als u kaarten gereserveerd heeft voor vanavond en u kunt donderdag 4 juli van de partij zijn hoeft u NIETS te doen. Kunt u dan niet, of er verandert iets in het aantal kaarten dat u besteld heeft annuleert u dan aub uw reservering (via de link die u in uw bevestigingsmail heeft gekregen). Een evt. nieuwe reservering kunt u dan zelf via de site invoeren. Voor morgenavond zijn nog een beperkt aantal kaarten te verkrijgen. Tevens is een extra voorstelling gepland op vrijdag 12 juli. Ook voor de voorstelling van 4 juli zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

27-6-2013
Ook uitverkocht

Evenals 5 juli is nu ook 6 juli uitverkocht. Dat is natuurlijk geweldig nieuws voor ons! Voor morgen en overmorgen zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

24-6-2013
Uitverkocht

De voorstelling van 'Het beloofde land' op 5 juli is UITVERKOCHT! Ook voor de overige voorstellingen is veel belangstelling. Natuurlijk zijn we hier erg blij mee! Wees dus snel wanneer u nog niet gereserveerd hebt.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

AGENDA

Er zijn de komende tijd geen belangrijke data.