NIEUWS

17-7-2013
Wethouder Corine Sluiter-Kuilwijk

Wethouder Corine Sluiter-Kuilwijk refereert vandaag in de krant aan 't Buurtschap: "Maar boven alles denk ik over het afgelopen jaar terug aan de mooie verenigingen die wij binnen onze gemeente hebben. Kijk alleen maar eens naar het openluchtspel "Het beloofde land" van 't Buurtschap uit Sinderen. Slechts één keer in de vijf jaar wordt een dergelijk stuk gespeeld. Ik was er bij op 5 juli, met prachtig weer. Ik zag een bijzondere en zeer professionele voorstelling. Dank aan alle acteurs en mensen achter de schermen voor deze prachtige avond!"

Mooie woorden waar we trots op mogen zijn!

13-7-2013
Aan alles komt een eind

Gisteren hebben we een waardige laatste voorstelling gespeeld. In een paar weken tijd zagen zo'n 3000 mensen de voorstelling "Het beloofde land". Het vele werk, de voorbereidingen begonnen een jaar geleden al, het was het allemaal waard! Het publiek kwam in groten getale naar de voorstelling kijken en daar is het ons immers om te doen! We mogen terug kijken op een prachtige periode, dank voor uw bezoek en GRAAG tot ziens!

9-7-2013
Extra voorstelling uitverkocht!

We zijn verheugd u te melden dat de extra voorstelling op 12 juli uitverkocht is.

4-7-2013
Uitverkocht!

De voorstelling van vanavond is uitverkocht! De zon schijnt én het is niet koud! Wij zijn er klaar voor!

28-6-2013
Helaas...

Helaas... De voorstelling van vanavond, 28 juni, gaat NIET door i.v.m. het slechte weer. Deze voorstelling wordt verplaatst naar a.s. donderdag 4 juli. Als u kaarten gereserveerd heeft voor vanavond en u kunt donderdag 4 juli van de partij zijn hoeft u NIETS te doen. Kunt u dan niet, of er verandert iets in het aantal kaarten dat u besteld heeft annuleert u dan aub uw reservering (via de link die u in uw bevestigingsmail heeft gekregen). Een evt. nieuwe reservering kunt u dan zelf via de site invoeren. Voor morgenavond zijn nog een beperkt aantal kaarten te verkrijgen. Tevens is een extra voorstelling gepland op vrijdag 12 juli. Ook voor de voorstelling van 4 juli zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

27-6-2013
Ook uitverkocht

Evenals 5 juli is nu ook 6 juli uitverkocht. Dat is natuurlijk geweldig nieuws voor ons! Voor morgen en overmorgen zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

24-6-2013
Uitverkocht

De voorstelling van 'Het beloofde land' op 5 juli is UITVERKOCHT! Ook voor de overige voorstellingen is veel belangstelling. Natuurlijk zijn we hier erg blij mee! Wees dus snel wanneer u nog niet gereserveerd hebt.

18-6-2013
Artikel

Voor een leuk artikel in de Gelderse post, klik hier.

1-6-2013
Kaartverkoop begonnen

De kaartverkoop voor ons openluchtspel "Het beloofde land" is vandaag begonnen!

5-5-2013
Voorbereidingen openluchtspel

Op dit moment wordt druk gewerkt aan alles wat te maken heeft met het openluchtspel, de voorstelling doornemen, decor, pr-activiteiten, enzovoort. Eveneens wordt gewerkt aan een geheel nieuwe site. Op facebook vindt u de nieuwste foto's rondom het openluchtspel.
Deze flink zonnige bevrijdingsdag doet ons overigens ook terugdenken aan 'Het dagboek van Anne Frank', inmiddels al weer 18 jaar geleden (elders op deze site foto's van deze voorstelling).

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9

AGENDA

Productie Datum Locatie Reserveren
De tuinkabouter19-8-2022 - 20:00 uurBorchuus Varsseveld (kaartverkoop via AOV)Externe kaartverkoop
De tuinkabouter31-8-2022 - 20:00 uurBuurtschapshuis Sinderen (kaartverkoop via Oranjevereniging Sinderen)Externe kaartverkoop
De tuinkabouter1-9-2022 - 20:00 uurBuurtschapshuis Sinderen (kaartverkoop via Oranjevereniging Sinderen)Externe kaartverkoop