Veelgestelde vragen openluchtspel

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat uitsluitend online. Klik hier om je kaarten te kopen.

Je mag je kaarten geprint meenemen. Dit is echter niet verplicht, op je telefoon is ook voldoende. Het is wel belangrijk om de kaarten thuis al te downloaden of een screenshot te maken. In het bos is geen wifi om de kaarten bij de ingang nog te downloaden. 

Dat kan natuurlijk gebeuren, neem dan via het contactformulier even contact met ons op. 

Nee, het is helaas niet mogelijk om gekochte kaarten nog te wijzigen, annuleren of retourneren. 

Tijden

De voorstellingen zullen beginnen om 20:00 uur. 

Het terrein is open vanaf 19:00 uur.

Ja, er is één pauze tijdens het stuk.

Horeca en betaling

Ja, SCHIK zal de horeca bij de voorstellingen verzorgen op het horecaplein. 

Voor de horeca wordt er gewerkt met munten. Deze kunnen met pin en contant worden betaald. 

Deze munten zijn van SCHIK. Ze kunnen ook gebruikt worden bij andere voorstellingen of activiteiten waarbij SCHIK verantwoordelijk is voor de horeca. 

Route en parkeren

De toegang naar het terrein bevindt zich aan de Kasteelweg op Sinderen. Het toegangspad zit tussen huisnummer 2 en 4. Er zal bewegwijzering aanwezig zijn.

Dit kan in het weiland aansluitend aan terrein. Parkeren is gratis. Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn om te helpen bij het parkeren, we vragen je om hun aanwijzingen op te volgen.

Toegankelijkheid

Er zal vervoer van parkeerplaats naar tribune aanwezig zijn. 

Ja, er is een invalidentoilet.

Nee, tenzij dit gewenst is om gezondheidsredenen. Als dit het geval is dan kun je dit aangeven bij je reservering in het het veld ‘Opmerkingen’. Ben je dit vergeten? Dan kun je dit doorgeven door ons contactformulier in te vullen. 

Er is een tribune met klapbare zitkuipstoelen aanwezig. 

Slecht weer

Als de voorstelling door slechte weersomstandigheden niet door kan gaan dan zullen we dit om 17:00 uur op de dag zelf op onze website communiceren.

Als de voorstelling wordt geannuleerd hoef je niks te doen. Je bestaande ticket wordt door ons omgezet naar nieuwe datum. Deze datum wordt direct gecommuniceerd. Kun je niet op de vervangende datum? Neem dan zelf contact op via het contactformulier

In verband met het zicht en gevaarlijke situaties zijn paraplus op de tribune niet toegestaan. Regenkleding of poncho’s mogen wel. 

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.