Rabo ClubSupport: Stem jij op ’t Buurtschap?

Via de actie Rabo Clubsupport kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun vereniging. Door middel van deze stemmen krijgt de vereniging dan een donatie. Dit jaar kun je ook stemmen op toneelgezelschap ‘ t Buurtschap.

Waarom stemmen op ’t Buurtschap?

Eens in de vijf jaar brengen we een openluchtspel. Een mega klus voor een vereniging als de onze waarbij we gelukkig een beroep kunnen doen op veel vrijwilligers. De kosten lopen echter hard op: tribunehuur, licht en geluid, de kosten voor vergunning. Kosten die de laatste jaren extra hard omhoog zijn gegaan en waardoor we als vereniging de nodig risico’s lopen. Een bijdrage van Rabo Clubsupport is dan ook zeer wenselijk als vliegende financiële start van hopelijk een mooi openluchtspel in 2024!

Stem op Toneelgezelschap 't Buurtschap

Hoe en wanneer kun je stemmen?

Stemmen kan alleen als je lid bent van de Rabobank. Vanaf 4 september 2023 tot en met 26 september kun je jouw favoriete verenigingen steunen door middel van een stem. Voor meer informatie en om te stemmen kun je kijken op de website van de Rabobank. Je vindt ’t Buurtschap in de regio ‘Graafschap‘.